Cykler Tilbud

Når man står og skal bruge en ny kvalitetscykel er det altid sjovest hvis man kan finde denne på tilbud, der er dog nogle faldgrupper og det er ikke altid tilbuddet er så godt som det ser ud. Ved hjælp af denne tekst vil vi nu hjælpe dig som er på udkig efter en ny cykel.

1. Skal jeg have en mærkevarer cykel

En ting der kan betyde at en cykel kan koste meget kan være selve mærke værdien af cyklen, derfor skal man altid kigge på selve komponenterne på den nye cykel. Her kan man kigge efter typen af eger og skruer, er disse rustfri således de kan tåle det danske klima?

Mange cykler kommer til Danmark fra producenter der ikke tager højde for vores fugtige klima og bruger du din cykel året rundt kan dette være katastrofalt.

Det er nu det gode cykel tilbud kommer ind. Jager du det bedste tilbud, så kan du sagtens finde en rigtig god kvalitetscykel til samme pris som en cykel der ikke har en brand værdi. Cykelmærker som Raleigh, Centurion og Kildemoes kan du stort set altid finde på tilbud.

2. Hvad med servicen

Det er selvfølgelig vigtigt at du finder en cykelhandler der kan sørge for at give din nye cykel en god start på sine første kilometer. Når cykelhandleren samler din cykel som kommer fra fabrikken, er det vigtigt at dette bliver gjort korrekt. Diverse gevind og bolte skal smøres og spændes korrekt.

Når du kommer får at hente din nye cykel, som du har købt på tilbud er det også vigtigt du får hjælp til korrekt indstilling af sadel og styr, det er vigtigt for at opnå den korrekte kørestilling.

Vælger du at købe cykler på tilbud online på en webshop, skal du sørge for at du får din cykel helt samlet og uden emballage, på den måde kan du tage den i brug med det samme og få en god cykel oplevelse.

Under service punktet er det også vigtigt at se om den webshop du køber din nye cykel hos kan hjælpe dig skulle der opstå en garantisag. Hvis du vælger en forhandler som cykelshoppen.dk er du i trygge hænder, denne forhandler har landsdækkende garanti og sender en servicebil hjem til dig. De kan også hjælpe med servicering og reparationer.

3. Hvor meget kan jeg sparer

Når du jager de gode cykel tilbud så kan du sagtens forvente minimum at spare 20 % i forhold til normalprisen.

Når du køber en mærkevarer cykel kan du altid sammenligne den med andre mærkevarer cykler således du kan se prisniveauet er korrekt. På den måde ved du at du ikke betaler for meget for din nye cykel.

4. Hvilke cykelmærker er bedst

Der findes rigtigt mange gode cykelmærker i Danmark, vi har samlet nogle af de bedste her:

Kildemoes

Raleigh

Centurion

Avenue

Trek

Leave a Reply