Elcykel batterier

Et elcykel batterier kan typisk holde til 800-1000 opladninger hvorefter man skal ud og købe et nyt. Et batteri kan være rigtigt bekosteligt og en dyr ekstra udgift til den i forvejen lidt dyrere elcykel, sammenlignet med en almindelig cykel.

Men der er flere muligheder tilgængelige når dit elcykel batteri pludseligt ikke kan give mere strøm til din cykel, her i dette indlæg kan du lære om hvad du skal gøre hvis dit elcykel batteri bliver fladt og mangler strøm.

Det er vigtigt at opbevarer sit elcykel batteri korrekt. I de kolde måneder skal batteriet ind i varmen når du ikke bruger din cykel. Det er præcis som man kender det fra en mobiltelefon, hvis du taler ude i kulden løber telefonen hurtigt tør for strøm. Det kolde vejr påvirker cellerne i et batteri negativt så det hurtigt aflades.

Hvordan behandler jeg mit batteri

  1. Du skal sørge for at det altid er ladet op, også når du ikke bruger det
  2. Lad batteriet hver dag efter hver cykeltur
  3. Opbevar ikke batteriet ude i kulden i de kolde måneder
  4. Sørg for at stik og forbindelser er smurt med silikone fedt

Dette er nogle af grundreglerne der betyder du får mest muligt ud af dit batteri.

Mit batteri virker ikke mere!

Nu har du brugt dit batteri så meget at cellerne ikke kan klarer flere opladninger og du er derfor nød til at købe et nyt! MEN er du nu også det.

Her de sidste par år er der kommet firmaer frem som kan renoverer dit nuværende elcykelbatteri. Fremgangsmåden er at batteriet bliver adskilt og cellerne bliver udskiftet med nye celler. Mange gange er det også muligt at sætte bedre og større celler i, endda til en bedre pris end hvis du skulle ud og købe et helt nyt batteri.

Kontakt altid et firma for batterirenovering inden du undersøger prisen på et nyt elcykelbatteri, der er mange penge og sparer!

Et af de firmaer der er eksperter i renovering og som har renoveret mange hundrede batterier er batterieksperterne.dk

Er du interesseret i at vide mere om elcykler, så besøg wikipedia.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *